Niet meer alleen in Nederland zijn onze automaten populair, ook in België worden ze steeds bekender. Ondernemers zien steeds vaker de voordelen in het aanschaffen van onze automaten.
Ze kunnen efficiënter te werk gaan, er is namelijk minder personeel nodig om klanten snel te kunnen voorzien van een (warme) snack. Daarbij heb je dankzij het vernieuwde ‘Verblijfstijd & Temperatuur Controle Systeem en Move’ de volledige controle over de kwaliteit van uw (warme) snacks.

Bekijk hieronder twee van onze projecten in België.

 

Frituur Altena in Kontich
Begin 2021 hebben we bij frituur Altena in Kontich 5 automaten type Excellent+ mogen plaatsen. Hier is gekozen voor automaten aan de buitenzijde onder een klein afdak om passerende klanten een snack aan te kunnen bieden. Uiteraard zijn deze loketautomaten naast muntinworp ook voorzien van contactloos betalen.
Om niet te vergeten: de handgrepen zijn voorzien van een antibacteriële coating om bij te dragen aan een veiligere verkoop.

Frituur Bossuwé in Kortrijk
Ook ondernemer Olivier Honoré is overtuigd van het succes van de ‘kroket uit de muur’. Hij heeft voor zijn locatie in een bloeiende studentenbuurt gekozen voor 3 automaten voorzien van muntinworp en contactloos betalen. “Het concept is redelijk uniek in België, maar ik ben er zeker van dat het ook bij ons kan werken. De snacks in de automaat blijven met gemak enkele uren warm. Dat vormt geen enkel probleem. Ze zijn dagvers, we vullen ze regelmatig aan.” zegt Olivier.