Loketautomaten

Automaten voor warme snacks

ADM automaten zijn in het bijzonder geschikt voor de verkoop van vooral Hollandse snacks maar ook voor warme dagschotels,) , pizza’s en warme baguettes. De vending automaten zijn eenvoudig aan de achterzijde bij te vullen, zodat u het aanbod altijd snel kunt aanpassen op drukke momenten. vraag de mogelijkheden om de automaten perfect te integreren in uw verkoopconcept.

  • Geheel vernieuwde Tijd & Temperatuur Controle systeem, volgens de laatst HACCP-eisen
  • Zeer eenvoudig te onderhouden
  • Strakke moderne vormgeving in hoogwaardig RVS
  • Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding
Loketautomaten in alle varianten
Klik op de foto

Automaten voor gekoelde snacks

De loketautomaten voor gekoelde producten hebben een beproefde koelingsfunctie. De binnenvakken zijn uitgevoerd met een speciale RVS-toepassing voor een optimale luchtcirculatie. dat komt de kwaliteit ten goede. Ideaal voor belegde broodjes, salades en dranken. De gekoelde automaten worden standaard geleverd met 16 of 24 vakken.

Leverbaar in elk betaalsysteem. Beste combinatie is munten met bankpassen

Elke ADM snackautomaat is voorzien van de modernste elektronica die jarenlang zorgeloos gebruik garandeert. Bovendien zijn de automaten uit te rusten met elk betaalsysteem, tekstplaten voor de aanduiding van de producten of met een LCD-scherm. Alle loketautomaten zijn vervaardigd van hoogwaardig RVS. Eenvoudig schoon te houden, oersterk, krasbestendig en in een strakke moderne uitstraling.

ADM Loketautomaat

Een loketautomaat heeft de volgende specificaties:

Afmetingen: 1150 x 340 x 220 mm (h x b x d)
Gewicht: 55 KG
Aansluitwaarde: 230 V/50Hz/325W

ADM RVS-meubel

Voor het RVS-meubel gelden de volgende specificaties:

Afmetingen: 2075 x 1065 x 600 mm (h x b x d)
Gewicht: 300 KG
Aansluitwaarde: 230 V/50Hz/675W

ADM automaten in centra van stedenADM automaten in centra van stedenADM automaten in disco'sADM automaten in cafe'sAlle varianten op diverse schalenAlle varianten: huurwantenAlle varianten: warm én koudAlle varianten ook mobielVoor restaurants..