Warme snackautomaten

De warme snackautomaten van ADM zijn bijzonder geschikt voor de verkoop van Hollandse snacks, maar ook voor dagschotels, pizza’s, warme baguettes en vele andere producten. Doordat ze per vak verwarmd worden, kunnen de automaten de tijd en kwaliteit per snack nauwkeurig in de gaten houden. Brandt het lampje nog groen? Dan serveert u een uitstekend product. Bovendien zijn onze automaten eenvoudig aan de achterzijde bij te vullen, ook tijdens drukke momenten.

Overzicht modellen


Klik hier om de volledige brochure te bekijken.

Type ‘ADM Excellent’

Voor wie net iets meer wil, hebben we de ‘excellent variant’ met digitale temperatuurinstelling. Voorzien van een slimme display aan de achterzijde waarop je onder andere kunt zien wat de klant heeft ingeworpen en je kunt aflezen hoeveel snacks er verkocht zijn. Ook is de ‘excellent variant’ geschikt voor data-overdracht.

Type ‘ADM Excellent+’

Dankzij het vernieuwde ‘Verblijfstijd en Temperatuur Controle Systeem’ en ‘Move’ heeft u de volledige controle over de kwaliteit van uw snacks. Daarmee is deze elektronische uitvoering hét paradepaardje onder de snackautomaten.
Dit model is uitgevoerd met een display aan de achterzijde waarbij alle belangrijke informatie kan worden opgevraagd, zoals dagverkoop, totale verkoop, temperatuur etc. Indien gewenst kunt u deze gegevens opslaan als managementinformatie.

Onze projecten