Warme snackautomaten

De warme snackautomaten zijn bijzonder geschikt voor de verkoop van Hollandse snacks. In onze snackautomaten bieden wij een drietal types aan: Classic, Excellent en Excellent+

Type ‘Classic’

Het no-nonsense ‘instapmodel’ voor warme snacks. Volledig uitgevoerd in onverwoestbaar roestvrijstaal en zeer eenvoudig in gebruik. De meest betrouwbare warme snackautomaat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Type ‘Excellent’

Voor wie net iets meer wil, bieden we de ‘Excellent variant’ met digitale temperatuurinstelling. Voorzien van een slim display aan de achterzijde waarop u onder andere kunt zien wat de klant heeft ingeworpen en u kunt aflezen hoeveel snacks er verkocht zijn. Ook is de ‘Excellent variant’ geschikt voor data-overdracht.

Type ‘Excellent+’

Dankzij het vernieuwde ‘Verblijfstijd & Temperatuur Controle Systeem en Move’ heeft u de volledige controle over de kwaliteit van uw snacks. Daarmee is deze elektronische uitvoering hét paradepaardje onder de snackautomaten. Dit model is uitgevoerd met een display aan de achterzijde waarbij alle belangrijke informatie kan worden opgevraagd, zoals dagverkoop, totale verkoop, temperatuur etc. Indien gewenst kunt u deze gegevens opslaan als managementinformatie.

 


Klik hier om de volledige brochure te bekijken.