Supermarkten

Met een warme snackautomaat van ADM genereert u snel en eenvoudig extra omzet. Supermarktketens waaronder Coop en Plus hebben reeds bewezen dat klanten behoefte hebben aan een warme snack voor of na het bezoek aan uw supermarkt. ADM produceert automaten met de modernste elektronica en het grootste gebruiksgemak. Met het geavanceerde Verblijfstijd & Temperatuur Controle Systeem en Move introduceert ADM bovendien dé nieuwe standaard voor maximale controle over de kwaliteit van producten.

Hiernaast kunt u zien hoeveel omzet een ADM automaat voor uw supermarkt kan genereren. Een gemiddelde verkoop van 25 snacks per dag is bijzonder realistisch. Wij zijn hierbij uitgegaan van gemiddelde verkoopcijfers bij onze huidige klanten die al geruime tijd werken met onze snackmeubels.

Op basis van een gemiddelde verkoop van 25 snacks per dag kan een RVS snackmeubel type ‘ADM Excellent+ inclusief contactloos betalen’ binnen 9 maanden worden terugverdiend.

Poeisz Supermarkten

Onze snackmeubels bleken een perfecte match met het nieuwe concept van deze Friese supermarktketen.

Albert Heijn

Van appelflappen tot vegetarische snacks. Dat is het lekkere van Albert Heijn. Uiteraard altijd warm en snel verkrijgbaar dankzij de snackautomaten van ADM.

Plus

Op vele locaties door Nederland hebben we RVS snackmeubels geplaatst bestaande uit 3 Excellent snackautomaten voor de verkoop van bake-off producten.