Over ons

ADM Automaten is een moderne producent binnen de Nederlandse industrie. Het trotse familiebedrijf ontwikkelt al sinds 1955 een typisch Hollands kwaliteitsproduct voor wat vroeger bekend was als de automatiek, ofwel de loketautomaat.

Wat begon als verkooppunt voor allerlei gebruiksproducten en levensmiddelen, is tegenwoordig vooral bekend als warme-snackautomaten. Voor zowel de typische Hollandse warme snack als koude snacks. Vooral de typische Hollandse snacks, broodjes, drankjes en complete maaltijden.

ADM Automaten komt u overal tegen

De loketautomaten van ADM zijn op vele locaties in Nederland te vinden en ook in diverse andere steden in de wereld, waaronder Spanje en Brazilië. Ook bekend als frikandellenautomaat, of kroketautomaat. Verkrijgbaar voor snackbar, tot bedrijfsrestaurant en van benzinestation tot supermarkt. Sinds 1990 heeft ADM veel geïnvesteerd in een moderne snackautomaat met betere gelijkmatige verwarming, elektronisch geregeld en optimale hygiëne, de beste hanteerbaarheid en de meest hoogwaardige materialen.

De laatste innovatie is het move systeem en het Tijd & Temperatuur Controle Systeem waarmee de kwaliteit van de aangeboden producten perfect is gewaarborgd. Nieuw is ook de mogelijkheid de dagelijkse data via ons gepatenteerd systeem naar uw server te sturen zodat men beter de omzet en werkwijze kan volgen.

Meer weten over de mogelijkheden? Lees hier verder >

pand ADM Automaten

Gedreven team

Het bedrijf wordt geleid door de familie Klinkers en heeft verschillende monteurs in dienst, verantwoordelijk voor de productie, installatie en het onderhoud. Een hecht team dat ervoor zorgt dat ADM haar belofte altijd nakomt: de automatische verleiding op uw locatie. Voor een snelle maaltijd of lekker tussendoortje.

Wilt u een afspraak maken? >