Albert Heijn in Asten: 
Onze tweede levering bij een Albert Heijn locatie. Dit keer bij de Albert Heijn in Asten, ook hier ons warme mobiele snackmeubel voorzien van uitsluitend Payter contactloos betalen. Deze locatie heeft ervoor gekozen om de kast volledig te personaliseren in de Albert Heijn kleuren. Hierdoor valt de kast extra op bij binnenkomst.
Met de aanschaf van deze mobiele kast kunnen alle hongerige supermarkt bezoekers snel voorzien worden van een warme snack.

Frietheuvel in Den Bosch: 
De Frietheuvel in Den Bosch maakt al enige tijd gebruik van onze warme snackautomaten. Zij hebben hun locatie prachtig verbouwd en dat mag zeker gezien worden. We hebben de ADM snackautomaten mogen verplaatsen in deze mooie en opvallende wand. Bent u in Den Bosch loop dan vooral even langs én trek een snack uit de muur.

Eierautomaat R.J. Kruissink in Terwolde:
In Terwolde hebben we voor de verkoop van eieren twee breed vak automaten mogen plaatsen. De automaten zijn geplaatst in een houten huisje met een klein afdak. Beide automaten zijn voorzien van Payter contactloos betalen om voorbijgangers snel te kunnen voorzien van een vers doosje eieren.