Afgelopen juni 2021 hebben we weer een aantal locaties mogen voorzien van onze warme snackautomaten.
Bekijk hieronder onze nieuwste projecten:

1 juni 2021: Mondriaan food in Uden
Bij Mondriaan Food in Uden hebben wij 4 automaten occasion type Excellent+ geplaatst. Het Excellent+ model beschikt over een Verblijfstijd en Temperatuur Controle Systeem waardoor u de volledige controle heeft over de kwaliteit van uw snacks.
De automaten zijn voorzien van muntinworp en Payter contactloos betalen.

16 juni 2021: Attractiepark Duinrell in Wassenaar
Op attractiepark Duinrell hebben we 5 automaten occasion type Excellent+ geplaatst. Alle automaten zijn voorzien van muntinworp en contactloos betalen. Duinrell heeft gekozen voor gebruikte automaten, deze loketautomaten worden na grondige inspectie gereviseerd waarna deze weer vele jaren meekunnen en hierop bieden wij ook zes maanden garantie.

24 juni 2021: Smullers Amsterdam Middentunnel
Bij alle Smullers locaties zijn wij onze huidige warme snackautomaten aan het vervangen voor ons topmodel: de Excellent+ met TCS en Move voorzien van contactloos betalen en muntinworp. Afgelopen jaar was Smullers Amsterdam Middentunnel aan de beurt voor vervanging, wij hebben destijds 9 nieuwe loketautomaten mogen plaatsen. Na een verbouwing hebben zij gekozen om deze locatie uit te breiden naar 10 automaten. Het bijzondere aan deze loketautomaten is dat Smullers heeft gekozen voor automaten in een witte uitvoering waarbij iedere snack een eigen kleur handgrepen wordt toegekend.

29 juni 2021: Petit restaurant de Buffel in Veenendaal
In Veenendaal bij Petit restaurant de Buffel hebben we 3 automaten occasion type Classic geplaatst. De loketautomaten zijn naast de counter geplaatst zodat het personeel ze gemakkelijk aan de achterzijde kan bijvullen zonder dat klanten daar last van hebben, zij kunnen snel een warme snack uit de muur trekken.